La pedra netejadora de superfícies que s'esgota als supermercats

Deixa com a nova la cuina i les finestres

Netejar amb la pedra blanca

Netejar amb la pedra blanca / @freepik

R. V.

Netejar la cuina és una de les feines més importants de la llar. Es tracta d'un espai que, habitualment, acumula brutícia en diferents punts a causa del greix i les restes que queden després de fer el menjar tant a terra com al taulell i mobles. És cert que fer les tasques de la llar pot convertir-se en un sacrifici, ja que hem de gastar el nostre temps de lleure en fer-les, però és fonamental per a la llar i per a la nostra salut, especialment si hi ha nens a la casa.

Cal tenir en compte que per a netejar la cuina no necessitem una gran quantitat de productes químics del supermercat. Hi ha multitud de productes naturals amb qualitats ideals per deixar diferents superfícies de casa nostra com noves i amb propietats desinfectants. Els experts de neteja coincideixen en utilitzar un producte amb què es pot deixar tant la cuina com les finestres, lluents com el primer dia i així, eliminar la brutícia gairebé sense esforç. Es tracta de la pedra blanca.

Neteja amb pedra blanca

Neteja / @freepik

Un producte natural

La pedra blanca és un producte natural que a més és biodegradable i ecològic, el qual pots aplicar a diferents superfícies de casa. La seva composició ofereix, a més, un poder desgreixant que el converteix en producte molt útil per aplicar a la vitroceràmica i superfícies similars, ja que és on més greix s'acumula.

Utilitzar la pedra blanca és una cosa molt senzilla. Només cal una esponja o un drap mullat d'aigua. Posteriorment, ho passes per la pedra blanca fins que obtinguis escuma i ja pots aplicar aquest producte per la superfície que vulguis. És molt útil per netejar finestres i deixar els vidres lluents.

El més interessant de la pedra blanca, a més, és que també et serveix per netejar altres elements que no són mobles com les joies o fins i tot, la carrosseria del cotxe.