Les 5 millors opcions per penjar cortines i no foradar la paret

Descobreix com tenir una llar acollidora i bonica sense forats a les parets

Les alternatives són senzilles i a l'abast de tothom

Penja les cortines sense fer forats a la paret

Penja les cortines sense fer forats a la paret / diana.grytsku

Mati Sirvent

A tots ens agrada tenir la casa ben neta i amb una decoració bonica. Tenir convidats i que vegin la nostra llar com un lloc acollidor, agrada. Tot i que, moltes vegades, a l'hora de fer-ho possible, necessitem fer forats a la paret, per penjar quadres, cortines, estanteries, etc. Però, realment fa falta destrossar les parets per posar unes cortines? Els forats que després queden, sovint els deixem i no els tapem per mandra o perquè no sabem com fer-ho perquè no quedi aquell pegat a la paret. Avui et portem unes molt bones opcions per tal de penjar unes cortines ben boniques sense haver de fer cap forat a la paret. T'animes?

Et proposem cinc opcions molt variades per poder penjar les teves cortines sense haver de foradar la paret

1.Amb una barra de tensió

La barra de tensió és una opció ideal per penjar les cortines sense perforar la paret. Aquesta barra té els extrems amb un moll de manera que quan els plegues, la barra s'encongeix i la pots col·locar on et sembli. A continuació, deixa anar a poc a poc i la barra tornarà a la seva mida original, però adaptant-se al lloc on l'has posat. Ideal i tensa sempre que tinguis dues parets on recolzar-les.

2.Amb ganxos adhesius

Els ganxos adhesius simplement s'enganxen a la paret. Col·loca'ls i penja les teves cortines. No n'hi ha més, a més el preu és realment econòmic. Això sí, tingues en compte que hauràs de penjar una cortina que pesi poc, ja que aguanten menys que una barra tradicional.

3.Barres autoadhesives

És una barreja de les dues anteriors. Aquests enganxalls compten amb ganxos adhesius que podràs enganxar a la paret i també tindran una barra de tensió per adaptar-s'hi. És ideal quan no tens dues parets on fer topall. La longitud de la barra és la que tu vulguis, així que només hauràs de mesurar bé per saber on enganxar-la amb la mida que més t'interessi.

4.Barres de cortines magnètiques

Funcionen igual que els penjolls adhesius, però amb imants. Col·loca'ls i, a continuació, acosta la barra de la cortina. Ja ho tens llest.

Penja cortines sense fer forats

Penja cortines sense fer forats / @ topntp26

5. Cortines amb velcro

Una altra solució és enganxar les cortines amb velcro. No podràs moure-les i les hauràs d'ubicar en un punt en què siguin merament decoratives, però és una altra fantàstica solució per penjar-les sense haver de fer els forats indesitjats.