L'esponja "màgica" que acabarà amb la pols de la llar

És reutilitzable i molt efectiva

Els usuaris n'estan molt satisfets

L'esponja "màgica"

L'esponja "màgica" / Amazon

Maria Fernández

La neteja és una de les tasques més pesades de la casa, però si no ho fem, tindrem problemes de males olors, bacteris... Així doncs, mans a l'obra! En aquest article us portem un truc viral que corre per les xarxes amb molta força, per tal d'acabar amb la pols: l'esponja "màgica". 

La seva forma és allargada i cilíndrica plena d'esquerdes, és fàcil d'usar i ofereix resultats sorprenents. Gràcies a aquest producte, no caldrà utilitzar-ne d'altres, ni tan sols líquid de neteja. És tan senzill com mullar l'esponja amb aigua i passar-la per una superfície plena de pols. L'eficàcia està assegurada.

Els vídeos evidencien que aquesta esponja "màgica" recull absolutament tota la pols de les superfícies gairebé sense necessitat de fer esforç. "Mola un munt"; "A mi m'encanta, ara la vol tota la família", comenten en un post publicat a TikTok.

Com funciona l'esponja atrapa pols?

Utilitzar-la és molt fàcil: només hauràs d'humitejar-la amb aigua i passar-la per la superfície que vulguis netejar. Així de senzill! El seu disseny atrapa completament tota la brutícia, evitant que la pols s'escampi per la resta de l'estança, evitant al·lèrgies i problemes respiratoris.

Un dels seus avantatges és que és completament reutilitzable. Quan estigui bruta, només cal esbandir-la amb aigua i podràs continuar utilitzant-la.

Altres utilitats

No només serveix per netejar pols de les prestatgeries, també és adequada per a les zones més difícils com sòcols, persianes, raïls de les finestres...

Aquesta esponja està disponible en tres colors diferents, i encara que el seu preu és més alt que qualsevol altra esponja, realment val la pena pels resultats que proporciona.

Excel·lents valoracions

A Amazon compta amb una excel·lent nota mitjana de 4,6 sobre 5 estrelles i més de 1.400 comentaris. De fet, ja ha esdevingut el producte més venut de la seva categoria.