El producte màgic que farà que l'arbre de Nadal es mantingui dret

Aquest producte el pots trobar a un supermercat molt conegut

No deixis que les teves mascotes s'apoderin de l'arbre: uns consells per evitar-ho!

El producte estrella pel teu arbre

El producte estrella pel teu arbre / @ ArthurHidden

Valeria Montero

Ja ha arribat el moment de col·locar la nostra decoració de Nadal: llums, arbre i pessebre. També és el moment de comprar regals i de fer d'aquesta època un moment màgic per a petits i grans. Tanta és la il·lusió per a molts que, fins i tot, a finals de novembre ja ho tenen tot muntat. I el calendari d'advent, no pot faltar, per descomptat! Però, que passa amb l'estabilitat de l'arbre de Nadal? Aquest problema és molt freqüent i difícil de resoldre en molts casos; o bé, perquè hem perdut el peu de l'arbre o bé perquè tenim gatets als quals els agrada enfilar-se per l'arbre o gossets que juguen amb les boles d'aquest.

En aquesta ocasió, Lidl ja té amb un mètode que vindrà a resoldre el problema des de l'arrel -i mai més ben dit-. Es tracta d'un suport per a l'arbre que busca aportar estabilitat, gràcies a la subjecció amb filferros. Compte amb un sistema de bloqueig de seguretat regulable mitjançant un pedal i el seu mecanisme de tancament s'adapta automàticament a la forma del tronc.

Aquest producte és apte per a arbres de fins a aproximadament 2,5 metres d'alçada i entre 3 i 12 centímetres de diàmetre. Quant al funcionament, aquesta base compta amb un dipòsit d'aigua per generar una bona subjecció. Podràs trobar-ho per un preu de 16 euros.

Compte amb les mascotes i l'arbre de Nadal

Compte amb les mascotes i l'arbre de Nadal / @ rawpixel.com

Aquí et deixem alguns consells més perquè els duguis a terme si vols prevenir encara més:

  • Col·loca'l en un lloc elevat: situar el teu arbre en un punt el més allunyat de la vista de la teva mascota podrà reduir el risc que se sentin atrets per ell.
  • Posar paper d'alumini al voltant: aquest material és força sorollós i contribuirà que, un cop s'acostin, sentin rebuig.
  • Evita els llums: l'efecte lumínic serà sens dubte d'allò més atractiu per al teu gos o el teu gat, així que el més convenient és que a les branques inferiors no col·loquis ni llums ni adorns.
  • No t'avancis amb els regals: Tingues en compte que el teu gos pot sentir certa atracció per l'embolcall de paper de regal i acabi volent donar-li un mos. Per tant, tracta de no treure els regals fins a la nit abans.