El tiràs de moda ha arribat: eixuga la roba i neteja el terra; el vols conèixer?

Molt fàcil d'adquirir

Utilitzar productes polivalents és la canya

Vols conèixer el super producte amb el qual podràs netejar el terra, el sofà, la catifa i eixugar la roba?

Vols conèixer el super producte amb el qual podràs netejar el terra, el sofà, la catifa i eixugar la roba? / freepik

Benito Domínguez

La cadena de supermercats Lidl va ser fundada el 1930 a Alemanya. Des d'aquell moment, l'empresa ha anat creixent constantment fins a la dècada dels 70. Entre els anys 70 i 80 la cadena de supermercats alemanya es va estendre per tot el continent europeu. El 1994 va arribar a Espanya i fins ara, no ha deixat de créixer. Actualment, hi ha uns 600 supermercats de la marca arreu del país. I avui, us volem parlar d'aquells meravellosos productes no alimentaris que hi trobem, perquè ha aparegut la solució per eixugar la roba dins de casa sense crear humitats; i això, no és tot. A més, aquest aparell serveix per netejar altres parts de la casa. Ho vols descobrir? 

La proposta de Lidl ha buscat ser innovadora, i dins de les seves iniciatives es destaca la incursió a l'àmbit dels electrodomèstics, convertint-los en una opció temptadora per als seus clients. De fet, aquells que acudeixen a fer les compres diàries solen descobrir una cosa que els crida l'atenció a les prestatgeries dedicades a productes no alimentaris. En aquest context, els fulletons de Lidl s'han convertit en autèntics cercats, on molts troben idees de regals tant per a celebracions com per Nadal o com per a altres dates especials, com un aniversari.

Recentment, Lidl ha reintroduït un dels seus productes de neteja més destacats, el "Tiràs de vapor i neteja vapor de mà 2 a 1 de 1500 W". Aquest dispositiu es presenta com una solució versàtil per eixugar la roba a la tardor dins de casa sense preocupacions per la humitat.

El Tiràs de vapor

Una de les característiques més notables d'aquest producte és la seva rapidesa, ja que genera vapor llest en tan sols 30 segons. A més, el seu disseny compacte amb un mànec abatible en facilita l'emmagatzematge, ocupant un espai mínim. Aquest tiràs no només és efectiu com a eina de neteja amb vapor, sinó que també es pot utilitzar sense aquesta funció, ja que el tiràs és extraïble. La seva capacitat per netejar diverses superfícies, incloent-hi terres, parets, sostres i vidres, la converteix en un dispositiu versàtil per a la llar.

El conjunt d'accessoris que acompanya el tiràs és extens i inclou elements com un embut per introduir aigua, un got d'ompliment, una funda de microfibra per a l'accessori de tapisseries, entre d'altres. La flexibilitat del producte es veu reforçada per accessoris específics per a catifes, cantonades, sofàs i butaques, així com raspalls de diferents mides i formes. La presència d'un rascador, un netejavidres i un tub flexible completa la gamma d'opcions que ofereix aquest tiràs de vapor.

Opinions

Les opinions positives sobre aquest producte són nombroses, destacant-ne la qualitat, potència i lleugeresa. Els usuaris elogien la seva versatilitat, especialment la seva capacitat per netejar llocs de difícil accés, com ara marcs de finestres i racons al bany.

En l'àmbit més general de la neteja de la llar, els utensilis i els productes de neteja tenen un paper essencial en el manteniment de la higiene i la neteja. Des de draps de microfibra per a superfícies delicades fins a escombres i raspalls per a terres i racons, la varietat d'opcions disponibles al mercat satisfà diverses necessitats de neteja.

El tiràs de vapor

El tiràs de vapor / freepik

Les solucions de neteja en esprai també s'han tornat populars, proporcionant una manera efectiva i fàcil d'eliminar taques i olors en diferents superfícies, com ara mobles de roba i pisos. L'elecció d'utensilis i de productes de neteja adequats contribueix a mantenir una llar net i saludable.

En conclusió, Lidl, com a cadena de supermercats, continua oferint propostes innovadores, i la reintroducció de la seva "Tiràs de vapor i neteja vapor de mà 2 a 1 de 1500 W" destaca com un exemple de la diversitat de productes que busquen satisfer les necessitats de els seus clients en l'àmbit de la neteja de la llar.