Compte amb comprar síndria o meló tallat al supermercat

No saps el temps que porten tallats i si han estat conservats en òptimes condicions

Els lots individuals poden portar-te un problema de salut greu per la proliferació dels bacteris

Síndria i meló

Síndria i meló

El meló i la síndria són dos dels productes top que apareixen durant l'època estival, ja que tenen una diversitat de beneficis per la nostra salut. Normalment, els solem comprar al supermercat i si som pocs a casa, els comprem tallats per la meitat, així no es faran malbé. Doncs aquesta és la pitjor decisió que has pres mai i ara t'expliquem per què!

L'estiu fa que optem per consumir fruites com la síndria o el meló, ja que el seus nivells d'hidratació són molt alts i ens ajuden a mantenir una salut òptima. Les calors fan que perdem i necessitem més aigua al nostre cos, el consum de fruita i verdura ajuda a mantenir en condicions favorables el nostre organisme, però és molt important recordar que, la fruita ha d'estar en bon estat per evitar problemes de salut.

Aquestes fruites les podem trobar partides per la meitat, però des de fa uns anys, també s'ha posat molt de moda trobar-les en envasos individuals per consumir en el moment ideal, com anar a la feina o a la platja. Aquesta manipulació dels aliments pot tenir una repercussió molt negativa per la nostra salut i els experts recomanen no consumir peces de fruita tallades prèviament.

Meló tallat al supermercat

Meló tallat al supermercat / @ azerbaijan_stockers

Els inconvenients de comprar fruita tallada

Es trenca la barrera que protegeix l'interior de la fruita, deixant a l'aire lliure la part que ens hem de menjar. La síndria i el meló tenen una capa protectora que fa que el seu contingut sigui protegit d'agents externs, al tallar la fruita en el supermercat, els nostres aliments poden ser contaminats per diversos agents.

Els lots individuals de fruita haurien d'estar a les neveres i en molts casos, no ho estan, trencant així la cadena de conservació en l'època estival i produint una possible proliferació de bacteris.

La recomanació dels experts alimentaris és comprar les peces de fruita senceres i posar-les a la nevera. Llavors ja podem anar tallant segons el nostre consum i sempre, tapant la fruita amb una capa protectora per evitar la contaminació per part d'altres aliments que podem trobar a dins la nevera.