Descobreix el superaliment dels astronautes de la NASA, ideal per perdre pes i rejovenir

Un aliment a l'abast de tothom

Els esportistes el mengen sovint

Vols saber quin és el superaliment dels astronautes de la NASA

Vols saber quin és el superaliment dels astronautes de la NASA / freepik

Xurxo Ageitos Gómez

Si vols mantenir-te sa, musculat i rejovenit, només necessitaràs menjar quinoa. Aquest aliment ja fa uns anys que es va començar a fer "famós" a Espanya i, no és per menys. Les seves propietats són tantes que els esportistes l'utilitzen contínuament i, sabies que els astronautes de la NASA el consumeixen perquè té un gran potencial calòric i moltes propietats nutricionals? T'expliquem tots els beneficis d'aquest superaliment.

La quinoa es caracteritza per ser altament saciant, cosa que la converteix en una aliada per als que desitgen aprimar-se sense seguir dietes restrictives.

Conté 399 calories per cada 100 grams i té un equilibrat repartiment de macronutrients, destacant-ne el contingut de carbohidrats i els seus 16 grams de proteïnes, la qual cosa la converteix en una opció ideal per als que busquen augmentar la seva massa muscular.

El superaliment dels astronautes

El superaliment dels astronautes / @ luis_molinero

Propietats perfectes per aprimar-se

A part de les seves propietats nutritives, la quinoa és rica en vitamines B, C i E, cosa que li confereix propietats antioxidants que combaten l'envelliment i promouen la salut cerebral.

També és una font important de calci, cosa que la fa especialment recomanada per protegir els ossos, especialment durant una dieta que podria portar a la descalcificació.

La versatilitat i els beneficis de la quinoa la converteixen en un superaliment complet i accessible per a tothom, ajudant a assolir objectius de pèrdua de pes, guany muscular i benestar general.

Aprofiteu les propietats d'aquest tresor nutricional i gaudiu dels seus nombrosos beneficis per a la vostra salut i forma física.