Els incendis que aquests dies cremen a diverses parts de la península estan deixant imatges dramàtiques. Una d’aquestes és l'impactant moment en què es veu un home fugint de les flames de l'incendi de Tábara, a Zamora. El foc va estar a punt d’engolir-lo del tot i es va salvar per ben poc. Ara, és a l'hospital, lluitant per sobreviure.

Es tracta d'Ángel Martín Arjona, de 50 anys. Al principi de les imatges se'l pot veure dalt d'una recol·lectora que desapareix dins del foc. Estava intentant fer un tallafocs per protegir el seu poble. Escassos segons després, apareix l’home corrent, ensopega i les flames l’atrapen. Continua corrent amb la roba ja cremant

Amb el 80% del seu cos cremat, l'home va ser traslladat en helicòpter a la Unitat de Cremats de l’Hospital Universitari Río Hortega, a Valladolid. El seu estat és greu, però ha aconseguit comunicar-se amb la seva dona, segons ha explicat un amic de la família a l'agència de notícies Reuters.

El de Zamora és un dels incendis que més problemes estan ocasionant a la zona, juntament amb el de Losacio. Dues persones han perdut la vida pel foc, un pastor i un bomber que lluitava contra les flames.