Una persona ha mort i diverses més han resultat ferides aquest dimecres a causa d'un tiroteig a Kansas City (Missouri, els EUA) durant la celebració de la LVIII Super Bowl conquistada pels Chiefs (22-25) davant els San Francisco 49ers, segons ha informat el Departament de Policia de la ciutat.

"S'han produit trets al voltant de Union Station. Si us plau abandonin l'àrea. Els agents estan treballant per a buidar Union Station. Alliberarem a tots els que estiguin dins de l'edifici una vegada que s'ompli. Encara estem tractant de determinar el nombre de víctimes", ha assenyalat el KCPD des del seu compte de X (antic Twitter). També ha indicat que els trets havien tingut lloc "prop del garatge", a l'oest de l'estació ferroviària. "Hem detingut a dues persones armades", ha afegit el KCPD.

Hores més tard, durant una roda de premsa, la cap policial Stacey Greus ha confirmat la defunció d'una persona a causa dels trets. Mentrestant, el diari local 'The Kansas City Star' ha reportat un balanç provisional de "fins a set" ferits.

En un comunicat, els Kansas City Chiefs s'han mostrat consternats davant dels fets. També han garantit que "tots els nostres jugadors, entrenadors i equip tècnic i les seves famílies es troben sans i estalvis".