Que la relació entre el Papa Francesc i Sor Lucía Caram és amistosa i plena de complicitat va tornar a quedar demostrat aquest dilluns quan la monja manresana va visitar el Vaticà juntament amb els organitzadors d'una missa criolla benèfica que tindrà lloc a la Sagrada Família de Barcelona.

En l'inici de la trobada, la salutació entre ambdós va deixar dues frases simpàtiques que van quedar gravades en vídeo i que s'estàn fent virals en les darreres hores. "Com està vostè", va preguntar Sor Lucía al santpare. "Encara visc", va respondre ell, provocant rialles als presents a la sala. I, seguidament, va tornar la pregunta a la religiosa: "Com està la monja follonera?".

Sor Lucía forma part dels organitzadors de la missa criolla que acollirà la basílica de la Sagrada Família el 12 de desembre. Es tracta d'una litúrgia que barreja música popular i folklòrica creada pel compositor argentí Ariel Ramírez, i que en aquesta ocasió es farà amb un doble objectiu: celebrar els deu anys de pontificat de Francesc i demanar la pau a Ucraïna. Hi actuaran Pasión Vega i David Bisbal.