Com crear una disfressa de zombi ràpidament i per pocs diners

Com crear una disfressa de zombi ràpidament i per pocs diners

Com crear una disfressa de zombi ràpidament i per pocs diners / GETTY IMAGES

Eva Remolina / AMIC

En aquest article et mostrem un conjunt de passos molt senzills per crear una disfressa de zombi impressionant per Halloween:

Materials que necessitaràs:

  • Roba vella: Busca roba vella i gastada per utilitzar com a base de la teva disfressa. Pantalons, samarretes i jaquetes que no et preocupi trencar o embrutar.
  • Maquillatge: Necessitaràs maquillatge especial per a disfresses, que pots trobar fàcilment en botigues d'accessoris de Halloween. Assegura't de tenir colors com el blanc, el negre, el gris i el vermell.
  • Pentinats i accessoris: Extensions de cabell, perruques, accessoris com ulleres de sol, bijuteria falsa, etc.

Preparació:

Comença trencant i embrutant la roba vella per aconseguir l'aspecte autèntic d'un mort vivent. Pots esquinçar també la roba per donar-li un aspecte més desgavellat.

  1. Maquillatge: Comença amb una base blanca de maquillatge a la cara i al coll. Després, aplica ombres fosques al voltant dels ulls per donar l'efecte de personatge pàl·lid i sinistre. Fes servir maquillatge vermell i negre per crear l'efecte de ferides o l'aparença de la pell despullada.
  2. Cabells: Despentina els cabells i embruta'l amb fang o similar. També pots afegir extensions que es vegin despentinades.
  3. Accessoris: Cal afegir unes ulleres de sol, collarets o bijuteria trencada i deteriorada. Pots portar una joguina de plàstic com un os de peluix ensangonat o una eina de jardí com un falc.
  4. Caminar i actuar: I el més important: No oblidis caminar com un autèntic zombi. Ves lentament, balanceja els braços i grinyola les dents de tant en tant per aconseguir un aspecte més aterridor.
  5. Sang: Si vols afegir un toc final de realisme, pots usar sang falsa per omplir les ferides i que vagi gotejant una mica pel cos.