Idees decoratives per fer un bon Halloween

Amb una mica d'imaginació, pots fer una decoració genial

Idees de decoració per Halloween

Idees de decoració per Halloween / istock.com

AMIC

La nit més terrorífica de l'any convida a guarnir les llars amb elements que són característics d'aquestes dates. T'expliquem com fer carabasses pintades i barrets de bruixa.

Les carbasses, senceres

Si no tens molt temps per a decorar, pots pintar les carabasses senceres. D'aquesta manera no has de tallar-les, ja que això implicaria molt més temps. Pots utilitzar una pintura blanca i sobre ella puntar unes flors precioses en color daurades.

La idea és molt senzilla. Primer es neteja bé la carabassa, i després la podem submergir sencera en la galleda de pintura. Una vegada que s'hagi assecat, agafa un pinzell fi i realitza algunes flors.

Barrets de bruixa, al sostre

Un altre dels clàssics d'aquesta nit són els barrets de bruixa. N'hi ha de molts estils, però els més vistos són en un clàssic color negre. Pots fer-los amb cartolina negra formant un con i un cèrcol ample. Després combina els dos i afegeix una cinta negra. A l'hora de decorar la llar, la idea és col·locar els barrets penjant del sostre. Pots fer-ho amb una mica de fil transparent, per exemple. Fins i tot pots agregar algunes aranyes caient o una mica de tela d'aranya.

Aquesta idea decorativa és molt senzilla, ja que només hem d'agregar un fil i buscar un lloc per a penjar. Pots fer-ho del sostre, però també pots decorar amb aquests barrets d'una altra manera. Per exemple, posa un barret sobre una taula i envolta a aquest de carabasses petites de colors.