Set fires que no et pots perdre aquest cap de setmana

Berga Moda, la fira de la Tapa i el Disc i el Mercat de Productors del Berguedà, són alguns dels reclams

La Fira de la Tapa i el Disc

La Fira de la Tapa i el Disc / ARXIU/AJ LA POBLA DE LILLET

Redacció

3a Fira de la Tapa i el Disc, a la Pobla de Lillet

Dissabte, d’11 a 14 h, al parc Xesco Boix, vermut musical amb Laura Luceño. A partir de les 17 h, concurs de preguntes Master of Tappets. A partir de les 18 h, festival de tapes gastronòmiques. A partir de les 19 h, concert de Lost Sailors. Diumenge, d’11 a 14 h, al parc Xesco Boix, tastos de gastronomia poblatana i parades de discs de vinil i música punxada. 

Fira Berga Moda

Dissabte, de 17 a 23 h, al parc de les Aubes, entrada Berga sud, davant de la farmàcia Maria Cosp. Moda, complements, estètica, DJ’s, food trucks, formatges i còctels. Organització: Berga Comercial, Ajuntament de Berga i Generalitat de Catalunya.

Automercat d'Igualada

Dissabte i diumenge, a les Comes (avinguda Països Catalans i avinguda Europa), 22a fira del vehicle d’ocasió amb més de 300 cotxes. 

11è aniversari de Fent País, a Castellnou de Bages

Dissabte, durant tot el dia, a la masia Cal Segudet. Festa major del portal d’experiències Fent País amb concerts amb Canela n’Drama (13 h), Enric Ez (17 h) i Mogambo Live (18.30 h). De 10.30 a 20 h, activitats infantils sota un gran envelat, amb zona de jocs dinamitzada pel CAE i tallers de circ a càrrec de l’Associació LaCrica. D’11 a 13.30 h, contacontes jocs am Ai Carai. A les 14 h, taller de fer figures amb fusta a càrrec d’El Taller del Bosc. A les 12 h, joc d’escapada enmig del bosc a càrrec de Gaudire. Propostes gastronòmiques de les furgoteques i servei de barra. A més, sortejos, obsequis i altres sorpreses. Més informació i venda d’entrades: festamajor.fentpais.cat.

Fira d’empreses i entitats tèxils, a Manresa

Divendres, de 16 a 19 h: i dissabte i diumenge, de 10 a 14 h, al Museu de l’Aigua i el Tèxtil. Una mostra dels productes que actualment ofereixen al mercat propostes innovadores per al sector. Entrada gratuïta. Més informació: www.parcdelasequia.cat. Avui, de 9 a 14 h, es faran les primeres Jornades del Tèxtil Sostenible, adreçades a empreses, professorat i joves que vegin el sector com una oportunitat present i futura. 

Suriatrastos, a Súria

Dissabte, de 9.30 a 14 h, a la plaça de la Serradora. Mercat mensual d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà. Més informació: www.suria.cat/suriatrastos. Organització: Ajuntament de Súria.

Mercat de Productors del Berguedà, a Cal Rosal

Diumenge, a les 10 h, obertura de l’edició de primavera del mercat de productes de la terra, amb vuit parades d'alimentació. A les 11 h, taller infantil de circ a càrrec de La Crica. A les 11 h, Què mengem a l’escola d’Olvan?, a càrrec de Marta Puigantell, cuinera de l’escola d’Olvan. Seguidament, alguns infants ensenyaran com elaborar una picada per fer més atractius els llegums. A les 12.30 h, concert amb Trinxats. A les 14 h, tancament del mercat. Durant tot el matí, exposició de produccions artístiques dels alumnes de l’escola d’Olvan. Amb la col·laboració de Kontrast. 

Subscriu-te per seguir llegint