Les escoles i les llars d'infants públiques d'Igualada inicien les jornades de portes obertes

L'Ajuntament ha editat una guia amb la informació de tots els centres educatius, públics i concertats, de la ciutat

Patrícia Illa, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada

Patrícia Illa, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada / Aj Igualada

Redacció | Igualada

Les escoles i les llars d'infants públiques de la ciutat d'Igualada inicien el proper dia 6 de marça les jornades de portes obertes, que duraran fins al 13 de març. A més, el dia 25 de febrer, a les 18.30 h, també s'organitzarà una sessió informativa, en format virtual, adreçada a les 880 famílies amb infants que han de cursar o P3 o primer d'ESO. En la sessió, es donarà tota la informació sobre els terminis i d'altres aspectes importants del procés de matriculació.

Les portes obertes a les llars d'infants i escoles públiques es faran de manera presencial amb cita prèvia. Consistiran en visites amb una durada màxima de 30 minuts. En el cas dels centres públics de secundària, les trobades seran virtuals. L'escola d'art La Gaspar ha preparat, a la seva pàgina web, una visita virtual que permet navegar per les dependències del centre i visitar els diferents espais.

Pel que fa a les escoles concertades, cada centre decideix el format i la manera d'organitzar les visites.

D'altra banda, la tinenta d'alcalde Patricia Illa ha informat que el departament d'Ensenyament de l'Ajuntament ha editat aquest any un guia electrònica que recull la informació de tots els centres educatius, públics i concertats, de la ciutat, des de les llars d'infants fins a estudis post-obligartoris.

Les preinscripcions per al curs 2021-22 es faran abans de Setmana Santa, concretament, del 15 al 24 de març, pel que fa a educació infantil i primària, i del 17 al 24 de març, pel que fa a secundària. Les preinscripcions es poden fer presencialment als centres educatius o de manera virtual. Els ciutadans es poden adreçar, també, l'Oficina Municipal d'Escolarització d'Igualada, des d'on se'ls ajudarà a realitzar aquest tràmit.