Igualada disposa d'una nova pista per als patins en línia

L'Ajuntament considera que és un de les millors instal·lacions per aquesta modalitat del sud d'Europa

El jugadors del club d'Igualada d'hoquei en línia a la nova pista

El jugadors del club d'Igualada d'hoquei en línia a la nova pista / Aj Igualada

Redacció

Igualada disposa d'una nova pista d’hoquei línia situada al nou pavelló poliesportiu de Les Comes. Es tracta d’una de les millors pistes d’aquest esport del sud d’Europa ja que disposa terra sintètic i tancaments de metacrilat que milloren exponencialment els nivell i resultats dels esports de patins en línia.

Aquesta nova pista dóna resposta a les demandes dels clubs de la ciutat i permet esponjar les altres dues pistes d’hoquei que tenien, fins ara, una alta demanda. La pista ja està essent utilitzada pels clubs i també per les categories base dels altres clubs de roda

Aquest nou equipament disposa d’una nova pantalla i, també, d’una càmera d’intel·ligència artificial per retransmetre en directe a la plataforma Esport+ i per analitzar partits i entrenaments. Un equipament que permetrà millorar el nivell dels esportistes de la ciutat. A part també permetrà atraure talent esportiu d'arreu del territori català. Diumenge passat, els jugadors dels diferents equips del club Hoquei Línia Igualada van fer l'estrena de les instal·lacacions.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells (Junts per Igualada), i el president del club, Joan Carles Santano, va visitar les instal·lacions i l'alcalde va poder conversar amb jugadors i pares.