Finalitza la instal·lació del sistema de lluminària a La Torre de Claramunt

En total, 411 llums LED de diversos models il·luminaran els carrers dels diversos nuclis

Instal·lació de la lluminària

Instal·lació de la lluminària / Ajuntament de la Torre de Claramunt

Redacció

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha finalitzat les obres d'insta·lació de lluminària LED als diversos nuclis del municipi, acabant la tercera i última fase del projecte. L'ens públic va adquirir un total de 411 lluminàries de diversos models amb tecnologia LED, a través del canal de compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis, per tal de substituir les actuals lluminàries de major consum, tecnologia més antiquada i ja amortitzades en molts casos.

Amb aquest canvi, s'aconsegueix una rebaixa en el consum elèctric, un allargament de la vida útil de la instal·lació, un estalvi en el seu manteniment i també una millora i ampliació de lluminositat en alguns punts concrets de carrers que la tenien escassa.

En aquesta última fase, s’han substituït a tots els sectors de la xarxa d’enllumenat, al nucli de la Torre, el Xaró, El Pla de la Torre, Ca l’Antón i el Camaró i Torre Baixa des de la Font fins a Capellades. El finançament d’aquestes obres han estat possibles amb el PUOSC (Pla únic d’obres i serveis de la Generalitat de Catalunya) i fons propis de l’Ajuntament.