Una vintena de joves d'entre 16 i 30 anys registrats al Sistema de Garantia Juvenil i que no estiguessin estudiant ni treballant, hna pogut fer un curs gratuït a Igualada per formar-se en marqueting digital per tal de trobar noves oportunitats laborals. El curs va ser impulsat per Adecco amb la col·laboració Ig-Nova Ocupació, el servei d'orientació i inserció laboral de l'Ajuntament d'Igualada, i va tenir lloc a l'edifici de Cal Badia de la capital anoienca. La formació ha finalitzat el 22 de novembre i s’ha impartit tots els matins de dilluns a divendres des del passat mes de setembre.

El programa oferia continguts alineats amb les necessitats empresarials i impartits per docents experts, segons han explicat fons de l'organització. S’ha format a les persones assistents per dissenyar i implementar un pla de màrqueting digital, conèixer els canals i mitjans publicitaris digitals existents, posicionament SEO i SEM, màrqueting de continguts, analítica web, coneixements bàsics necessaris per desenvolupar i gestionar un negoci de comerç electrònic, entre d’altres. És un curs del programa "Tu Carrera Digital", impulsat per Red.es i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Ig-Nova Ocupació és un servei d'orientació i inserció laboral promogut per l'Ajuntament d'Igualada amb l'objectiu de dinamitzar l'ocupació a la ciutat i proporcionar suport tant a les persones com a les empreses. L'organització treballa activament per fomentar l'accés al mercat de treball, impulsar el desenvolupament professional i facilitar la intermediació entre l'oferta i la demanda a Igualada i l'Anoia.