Rotary d'Igualada recorda Queen per recaptar diners per a dones víctimes de violència masclista

El grup de versions Momo oferirà un concert el mes de febrer i les entrades s'han posat a la venda perquè se'n puguin comprar com a regal de Nadal

El grup Momo, una rèplica de Queen, en una de les seves actuacions

El grup Momo, una rèplica de Queen, en una de les seves actuacions / Arxiu Rotary Igualada

Redacció

El pròxim diumenge 4 de febrer, “Momo", un grup que ofereix una interpretació de la música de Queen, serà el cartell del concert benèfic anual de Rotary Club Igualada. L’esdeveniment musical amb propòsit solidari tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí i les entrades es poden comprar a tiquetsigualada.cat. El guany amb la veda d'entrades es destinarà a implementar i desenvolupar el projecte "Veïnes per Veïnes" de l’entitat local Dones amb Empenta, una iniciativa que té com a finalitat crear una xarxa de suport per a dones en situació de violència masclista. La xarxa de suport oferirà suport mutu en diverses àrees, des de visites mèdiques fins a tràmits administratius i suport digital.

Els objectius específics de "Veïnes per Veïnes" inclouen la formació d'una xarxa de suport mutu amb veïnes voluntàries, l'oferta d'acompanyament social i comunitari a dones supervivents de violència masclista, la realització de tasques de prevenció i sensibilització, i la construcció d'una societat lliure de violències. Amb aquest concert benèfic, la música de Queen es converteix en un potent mitjà per contribuir a aquesta causa noble i imprescindible.

"Momo" no és un simple tribut a Queen; és una interpretació apassionada de la música que va marcar èpoques. Des dels inicis del mític grup britànic als anys 70, fins als Queen dels anys 80, el concert promet un viatge a través de les diferents etapes de la banda sense necessitat de disfresses ni imitacions. El grup està format per músics de primer nivell que, amb devoció cap a Queen, reviuran en dues hores el caràcter indomable de Freddie Mercury i l'ànima eterna de la banda.

Un concert benèfic, un regal solidari

La compra de les entrades és una oportunitat per fer un regal solidari per aquestes Festes. Així ho ha explicat el president de Rotary Club Igualada, Joan León, que a més a més, ha dit que “aquest concert és una oportunitat per recordar el llegat de Queen, per gaudir de la música i, al mateix temps, contribuir a la construcció d'una comunitat més solidària i compromesa amb la igualtat i el suport mutu".