Igualada mostra en un debat el paper de les dones en la seguretat i l'emergència

L'adoberia Bella acull dijous a la tarda la tercera edició de la Jornada de Referents Femenins

Presentació de la jornada

Presentació de la jornada / Aj Igualada

Redacció

L’Adoberia Bella d'Igualada acull el dijous vinent la 3a Jornada de Referents Femenins, un acte que organitza l’Ajuntament de la ciutat. Carlota Carner, regidora d’Igualtat, acompanyada de l’empresària i comunicadora Olga Jimènez ha destacat que aquesta nova edició que se centrarà en dones que treballen en cossos de seguretat i emergències com són la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, Bombers i el Sem. L'acte té lloc a partir de les 7 de la tarda.

Carner ha remarcat que l’objectiu que es marca des del departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada és el de “generar i visibilitzar referents femenins que són indispensables per avançar cap a una societat més igualitària amb l’objectiu, sobretot de donar a conèixer i posar exemples del talent femení d’aquells àmbits tradicionalment més masculinitzats”.

Jimènez ha explicat que se sent molt orgullosa i satisfeta de poder participar en la tercera edició d’aquesta jornada que permet “visibilitzar dones que estan fent grans coses a la ciutat, són dones amb gran vocació, implicades i centrades a ajudar i donar servei als altres i que valoren el treball en equip”. A la taula rodona hi participaran: Laura Marco, Caporala dels Mossos; la Caporala Jess, de la Policia Local d’Igualada; Natàlia Prats, Bombera i Maribel Soriano, infermera del SEM. 

Carner ha remarcat que “l’experiència i testimoni d’aquestes professionals que participaran en la taula rodona seran inspiradores per moltes nenes i noies, no només en aquelles que els hi pugui interessar ser bombera o policia, sinó que seran un bon exemple per totes dones de com trencar amb estigmes i superar barreres”.