Oriol Junqueras presidirà el 18è Sopar de la República de l'Anoia

En el decurs de l'acte es farà l'entrega del XVIIIè Premi Estel Blanc a la Colla Gargantera de Capellades

Oriol Junqueras

Oriol Junqueras / Arxiu

Redacció

El Sopar de la República que organitza Esquerra Republicana de Catalunya de l'Anoia tindrà com a convidat el president del partit, Oriol Junqueras i Vies. L'acte està programat per als dia 26 d'abril, la setmana que ve, i en el mateix es farà l'entrega del XVIIIè Premi Estel Blanc, que enguany s'atorga a la Colla Gargantera de Capellades.

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Hotel Canaletas, a l'avinguda Mestre Muntaner, 60, Igualada, a 3/4 de 9 de la nit. Enguany, el Sopar de la República i l'entrega del Premi Estel Blanc seran especialment significatius, ja que la Colla Gegantera de Capellades serà reconeguda per la seva excepcional contribució a la preservació i difusió de les tradicions geganteres a Catalunya. La colla celebra el seu 125è aniversari, una fita històrica que simbolitza la seva llarga i valuosa trajectòria en la promoció de la cultura popular catalana.

Es tracta d'un acte obert on naturalment hi podran assistir els militants d'Esquerra Republicana de Catalunya, però simpatitzants de la formació, que es poden posar en contacte a través del correu electrònic anoia@esquerra.cat o trucant al número 653 901 395.