L'Ajuntament d'Esparreguera torna a oferir aquest curs les sortides i activitats educatives mediambientals per a l'alumnat de les escoles i instituts del municipi. La regidoria d'Espai Natural va haver d'aturar l'any passat el seu programa amb els centres educatius a causa de l'emergència sanitària, però enguany l'ha reprès adaptant-se a les mesures sanitàries vigents.

De moment s'han fet sis activitats amb les escoles Mare de Déu de la Muntanya, Pau Vila i El Puig i ja se n'han programat més per al tercer trimestre. Aquestes accions pedagògiques van adreçades a tots els centres del municipi, tant públics com concertats, en tots els nivells escolars i inclouen sortides de flora i fauna i de geologia, visites a la deixalleria municipal, xerrades sobre diverses temàtiques relacionades amb el medi ambient i col·laboracions en projectes que s'impulsin des dels centres.

El regidor d'Espai Natural, Emmanuel Ortí, va explicar que amb aquestes activitats «volem fer una tasca de sensibilització amb els nens i nenes del municipi, que són el futur d'Esparreguera, per donar-los a conèixer el nostre territori i conscienciar-los que hem de cuidar l'entorn».