L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va anunciar ahir al matí que reorganitzarà les funcions de l’alcaldia els pròxims mesos per poder acompanyar el seu fill gran en la lluita contra la leucèmia. «Avui la meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi», va assegurar en una piulada.

Ballart va demanar disculpes si els pròxims mesos no pot atendre ni respondre com ho ha «intentat fer sempre», i va reconèixer que, com que tot ha anat molt ràpidament, ha de reorganitzar-se la vida i l’Ajuntament. «L’ingrés del meu fill serà llarg i jo estaré al seu costat», va insistir.

Segons l’alcalde, la malaltia del seu fill ha arribat de manera «inesperada, ràpida i molt agressiva», però es mostra esperançat perquè està «en bones mans i anirà bé». El camí, afirma, els han advertit que serà «llarg i molt dur». El batlle va agrair la «humanitat» de tots els professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu.

«Tots i totes temem que la paraula càncer pugui entrar en les nostres vides. He estat al costat de moltes famílies, nenes i nens que han lluitat i lluiten contra aquesta merda», va reblar.