8M a Barcelona | Caos en el trànsit per dues manifestacions a la Diagonal i la Meridiana

Les protestes causen retencions d'entre tres i sis quilòmetres d'entrada a la ciutat

Una manifestació talla l'accés a l'avinguda Diagonal de Barcelona

Una manifestació talla l'accés a l'avinguda Diagonal de Barcelona / Ajuntament de Barcelona

ACN

Dues manifestacions amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, tallen aquest dimecres al matí l'accés a Barcelona per la Meridiana i la Diagonal. Segons informa el Servei Català de Trànsit, les protestes a l'entrada pel nord de la capital catalana causen tres quilòmetres de cua a la C-33 des de Montcada i Reixac i més de sis quilòmetres més de retencions a la C-58, des de Ripollet. D'altra banda, arran de la manifestació a la Diagonal hi ha més de sis quilòmetres a la B-23 des de Sant Feliu de Llobregat d'entrada a Barcelona.

El Servei Català de Trànsit ha informat que la cua de la C-33 ha superat, en el seu punt àlgid, els cinc quilòmetres a causa del tall a l’avinguda Meridiana. Tot i que la circulació ha millorat, queden aturades de Torre Baró a Nus Trinitat. A la C-58, les cues han arribat als set quilòmetres, des de Barberà del Vallès a Barcelona. Actualment hi ha trànsit lent amb tres quilòmetres de Montcada a Nus Trinitat.

Per altra banda, s’ha produït un semiatropellament quan una conductora ha trencat el tall de les manifestants de l’avinguda Diagonal, a l’altura del RACC. La dona ha accelerat i s’ha endut tres noies que han resultat ferides lleus.