Detingut a Múrcia l'home que hauria matat a un altre a un club de tir de Canovelles

El sospitós va disparar a un treballador del centre i va fugir

Exterior del Club de Tir Precisió Granollers, on s'ha produït el tiroteig mortal.

Exterior del Club de Tir Precisió Granollers, on s'ha produït el tiroteig mortal. / Lourdes Casademont/ACN

ACN/Redacció

Tiroteig mortal al Club de Tir Precisió Granollers, situat al terme municipal de Canovelles. El sospitós va disparar diversos trets a un treballador del centre i va fugir del lloc dels fets. L'avís del succés es va rebre pels voltants de les 19.30 hores d'ahir dissabte i, quan els serveis d'emergència van arribar al club, hi van trobar un home greument ferit per arma foc.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va intentar reanimar, però finalment va morir. La víctima és un home que feia uns quatre anys que treballava com a instructor del Club de Tir Precisió Granollers i que en portava molts més com a soci, segons ha pogut saber l'ACN.

En les últimes hores, l'autor dels fets ha estat detingut a Múrcia, com ha avançat El País. Segons confirma aquest mitjà, l'autor dels fets -un exmilitar que hauria format part, durant poc temps, de l'Exèrcit de terra, abans de donar-se de baixa de forma voluntària- hauria obligat a dos joves a punta de pistola a portar-lo, amb cotxe, a Múrcia. Han estat els joves els que han alertat la policia.