El Govern commemorarà el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l'exposició "Els Drets Humans al segle XXI"

L'acte tindrà lloc el pròxim 10 de desembre als jardins del Palau Robert de Barcelona

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge / Maria Aladern

Redacció

El Govern commemorarà el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb la inauguració de l'exposició "Els Drets Humans al segle XXI" el pròxim 10 de desembre als jardins del Palau Robert de Barcelona.

El director general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans de la Generalitat, el manresà Adam Majó, serà l'encarregat de donar la benvinguda a l'acte, que arrencarà a les 11 del matí. A continuació, es farà la presentació d'un vídeo sobre els Drets Humans al món l'any 2023. Durant l'acte es podrà escoltar el testimoni de la refugiada afganesa Fereshteh Rafat . El parlament institucional anirà a càrrec de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre. L'actuació musical "Elena Gadel canta els Drets Humans" tancarà l'esdeveniment.

L'entrada a l'acte és lliure. Es pot confirmar l'assistència abans de l'1 de desembre al correu dretshumans.igualtat@gencat.cat.