Desenes de manifestants protesten davant la seu de Barcelona de la Comissió Europea pels atacs d'Israel a Palestina

"Israel assassina, Europa patrocina" o "No és una guerra, és un genocidi" han estat alguns dels càntics proferits

Desenes de manifestants protesten davant la seu de Barcelona de la Comissió Europea pels atacs d'Israel a Palestina

Desenes de manifestants protesten davant la seu de Barcelona de la Comissió Europea pels atacs d'Israel a Palestina / ACN

Albert Cadanet (ACN)

Desenes de manifestants s'han concentrat aquest dilluns a la tarda davant la seu de Barcelona de la Comissió Europea, al passeig de Gràcia, per protestar pels atacs d'Israel a Palestina. Els assistents a l'acte responien a una crida de la coalició d'entitats de la societat civil catalana en suport de la causa palestina Prou Complicitat amb Israel.

Durant l'acte, que s'ha desenvolupat de forma pacífica, s'ha exhibit una bandera palestina de grans proporcions i s'han cridat consignes com ara "Israel assassina, Europa patrocina", "Israel assassí del poble palestí", "Des del riu fins al mar, Palestina avançarà" "Boicot a Israel", "Palestina lliure" o "No és una guerra, és un genocidi".

Entre els assistents s'ha pogut veure el cap de llista de Comuns Podem a les eleccions del 9 de juny al Parlament Europeu, Jaume Asens, i a l'exalcaldessa de Barcelona Ada Colau.

La concentració s'ha desenvolupat enmig d'un dispositiu policial format per quatre furgonetes dels Mossos d'Esquadra que han custodiat la seu barcelonina de la UE, l'entrada de la qual estava blindada amb tanques.