La DANA deixa tres morts, tres desapareguts i milers d'incidències al seu pas per l'Estat

Madrid ha gestionat un total de 2.157 incidents relacionats amb el temporal

EFE

La DANA que durant les últimes hores ha afectat àmplies zones de l'Estat, amb intenses i abundants pluges tempestuoses, comença a cedir deixant al seu pas tres morts, tres desapareguts i milers d'incidències amb carreteres col·lapsades, habitatges inundats, crescudes de rius i problemes en el transport.

La Guàrdia Civil ha localitzat sobre les 16.00 hores d'aquest dilluns el cos sense vida d'un home de Camarena (Toledo) que estava desaparegut, la tercera víctima mortal de les pluges de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) a la província de Toledo. Fonts de l'Institut Armat han informat a EFE que el mort és un home de 50 anys.

Aquestes mateixes fonts han precisat que la Guàrdia Civil continua cercant una dona, d'uns 50 anys, que viatjava amb el seu vehicle per la CM-4004 a l'altura de Valmojado (Toledo) en la nit d'aquest diumenge al dilluns.

Els altres dos morts són un jove de 20 anys que va quedar atrapat en un ascensor en la localitat de Casarrubios de la Muntanya, i un home trobat en el terme municipal de Bargas, el vehicle del qual va quedar inundat per l'aigua en l'A-40.

A més, la Guàrdia Civil cerca a dues persones desaparegudes a la província de Madrid: un home de 83 anys en la localitat de Villamanta i un altre que viatjava amb cotxe amb la seva família quan el vehicle va ser arrossegat al riu Alberche en Llogaret del Freixe.La mare i una filla van aconseguir abandonar el cotxe i el nen, de 10 anys d'edat, ha estat trobat pujat a un arbre aquest matí a primera hora, però el pare encara no ha aparegut.

El Centre d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid ha gestionat un total de 2.157 incidents relacionats amb el temporal, que han originat 1.390 intervencions per part de Bombers de la Comunitat de Madrid.