Un helicòpter amb dues persones a bord ha caigut aquest matí en la carretera M-40 de Madrid en un accident que ha provocat un traumatisme cranioencefàlic lleu a un dels ocupants i una possible fractura de fèmur a l'altre, mentre que un conductor que circulava per la via ha patit talls molt lleus per vidres.

Segons fonts d'Emergències Madrid i de la Guàrdia Civil, l'accident de l'helicòpter, de color groc amb matrícula F-HPUX, ha tingut lloc a les 10.20 hores al punt quilomètric 5 de la M-40 a l'altura del Campo de las Naciones, a prop d'IFEMA, on aquests dies s'ha celebrat la fira d'aviació European Rotors.

Fins al lloc s'han desplaçat diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid i el Samur-Protecció Civil.

Un dels ocupants de l'helicòpter ha sortit pel seu propi peu, mentre que l'altre ha estat rescatat pels Bombers. Tots dos han estat evacuats a un hospital, un amb traumatisme cranioencefàlic lleu i l'altre amb possible fractura de fèmur

Mentrestant, la Direcció General de Trànsit (DGT) ha tallat un carril en cada sentit de la M-40 per a facilitar les labors dels serveis d'emergència i de retirada de l'aparell, però no ha interromput la circulació en aquesta via que, no obstant això, està sent complicada.