La santpedorenca Laura Vilagrà es manifesta a Palma contra la "catalanofòbia" de PP i Vox

"La cultura catalana i la llengua no es toquen", reivindica la consellera de la Presidència

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell participen a Palma de la manifestació amb motiu de la Diada de Mallorca.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell participen a Palma de la manifestació amb motiu de la Diada de Mallorca. / ACN

ACN

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, s'ha manifestat aquest dissabte a Palma amb motiu de la Diada de Mallorca contra la "catalanofòbia" del govern del PP amb el suport extern de Vox. Es tracta, segons ha dit la santpedorenca, d'un any "especial" en què populars i el partit d'extrema dreta han perpetuat atacs a la llengua i a la immersió "segregant infants per la seva llengua". I, en aquest context, ha reivindicat els Països Catalans, la immersió lingüística i "el fil que ens uneix des de fa més de 800 anys". "La cultura catalana i la llengua no es toquen", ha resumit en declaracions als periodistes just abans de participar de la manifestació.