Nenes amb llenceria i mugroneres: la polèmica disfressa del carnaval de Torrevieja

La vestimenta de les menors d'edat ha generat una forta polèmica a les xarxes socials

Les menors d'edat, amb la polèmica disfressa, a Torrevieja

Les menors d'edat, amb la polèmica disfressa, a Torrevieja / INFORMACIÓN

D. Pamies

És carnestoltes a Torrevieja i sembla que ja no s'hi val tot. Les desfilades multitudinàries que van concloure el dilluns passat amb la rua infantil, s'han vist esquitxades per la polèmica a causa de la presentació per part de la comparsa Osadía d'una disfressa que combinava mugronerestalons, vestits amb mitges i llenceria. La disfressa també portava una espècie de banderes que pretenien crtiticar partits polítics.

Res de particular tret que entre els integrants de la comparsa desfilava un nodrit grup de menors d'edat amb la mateixa vestimenta. Les xarxes socials s'han omplert amb comentaris de tota mena.

Crítics

Entre els col·lectius més crítics, Abogados Cristianos. La seva presidenta ha assegurat que "es tracta d'un delicte de corrupció de menors" i ha demanat a la justícia que "actui per evitar acabar amb la inocència dels nens". Paral·lelament, l'escriptora Lucía Extebarria, que tampoc se'n perd una, "confirmava" que efectivament, aquestes imatges corresponen al carnaval de Torrevieja i opinava que els menors no haurien d'emprar vestuari BDSM, i que els pares no haurien de permetre-ho. Altres missatges parlaven d'hipersexualització de les menors. Fins i tot, els pares i mares dels menors estan rebent tota classe d'amenaces i desqualificacions.