El cos d'un excursionista espanyol, nascut el 1986 i resident a Londres, ha sigut trobat sense vida avui a les Dolomites, als Alps italians, després de caure mentre feia una ruta en solitari, segons ha confirmat a EFE un portaveu de Salvament Alpí del Vèneto.

La recerca es va iniciar ahir a petició del seu germà, en alertar que no s’havia presentat a treballar a Londres, on viu, i va ser descobert mort al llarg de la ruta de l’Alta Via núm. 1 de les Dolomites.

L'home va agafar un camí equivocat i va acabar caient per un precipici. Segons els mitjans italians, l’excursionista havia passat la nit al refugi Pramperet l’1 de juliol, i va sortir el 2 de juliol al matí en direcció Belluno, on no va arribar mai.

Seguint el senyal del telèfon mòbil, basant-se en els repetidors de la zona, la recerca es va restringir a les zones d’Erbandoi, on va aterrar l’helicòpter amb els equips de socorristes.

L’helicòpter de Protecció Civil de la Regió del Vèneto va deixar llavors un equip de rescat i bombers amb un dispositiu portàtil Imsi Catcher al cim sud de la muntanya Zità, per intentar localitzar l'excursionista. Al voltant de 3/4 de deu del matí un equip de rescat a peu ha trobat el cos de l’espanyol.