Més de 30 palestins morts, entre ells un periodista i la seva família, pels bombardejos israelians a Gaza

La Mitja Lluna Roja Palestina ha tornat a denunciar que les seves ambulàncies són objecte d'atacs per evitar que traslladi ferits

Edificis derruïts a la Franja de Gaza

Edificis derruïts a la Franja de Gaza / Europa Press/Contacto/Xin Hua

EP

Més de 30 palestins han mort, entre ells un periodista i la seva família, com a conseqüència dels bombardejos d'aquest diumenge de l'Exèrcit d'Israel contra diferents punts a la Franja de Gaza en el marc de la seva ofensiva contra el Moviment de Resistència Islàmica (Hamas).

El reporter, identificat, com Isam Al-Lulu, ha mort al costat de la seva esposa i la seva filla després que l'aviació israeliana ataqués el seu habitatge a la ciutat de Gaza, ha informat el portal de notícies palestí Al-Quds al seu compte de la xarxa social 'X', abans Twitter.

Els bombardejos israelians han acabat amb la vida d'almenys 23 persones al campament de refugiats de Nuseirat, al centre de l'enclavament, després d'impactar contra un edifici que albergava a diverses famílies.

A l'oest de la ciutat de Gaza han mort deu palestins més, mentre que quatre persones han perdut la vida a la zona central del territori, segons l'agència de notícies WAFA.

Per la seva banda, la Mitja Lluna Roja Palestina ha tornat a denunciar que les seves ambulàncies són objecte d'atacs directes i indirectes per evitar que es puguin desplaçar i ajudar els ferits a Khan Yunis.