Santpedor aposta per una aplicació mòbil per promocionar i dinamitzar el comerç local

La nova eina permet contactar amb els botiguers, conèixer promocions i productes, i demanar cita prèvia

Parades per la Fira de Sant Miquel al casc antic de Santpedor

Parades per la Fira de Sant Miquel al casc antic de Santpedor / ARXIU | MARTA PICH

Redacció

L’Ajuntament de Santpedor, amb la col·laboració de la CUSA, han presentat l’aplicació mòbil Apropteu, una plataforma de la Diputació de Barcelona que vol aportar eines digitals al petit comerç per fer-lo més competitiu.

L’app és totalment gratuïta i ja s’hi poden trobar comerços i serveis de Santpedor. L’aplicació està disponible per IOS i Android i només cal descarregar-la, registrar-se i iniciar sessió de manera fàcil i segura. Entre les principals funcionalitats de l’aplicació, hi ha la de cercar comerços propers, comunicar-se amb ells a través del xat, conèixer promocions, productes i novetats o demanar cita prèvia, entre d’altres.

Amb el lema "El comerç de Santpedor, a la teva butxaca", la iniciativa vol promocionar i dinamitzar el comerç local i fer arribar la digitalització al sector. L’Alcalde i regidor de promoció econòmica, Xavier Codina, explica que "el projecte respon a l’objectiu compartit amb els comerciants de promocionar i dinamitzar el comerç local i alhora explorar noves vies per al seu desenvolupament”.