Sant Fruitós dona la benvinguda a les festes amb el segon Mercat de Nadal

La gran novetat de l’edició del Mercat de Nadal 2022 és la instal·lació d’una pista de gel

Ambient dissabte al mercat de nadal de Sant Fruitós

Ambient dissabte al mercat de nadal de Sant Fruitós / Jaume Grandia

Jaume Grandia

Avui dissabte s'ha posat en funcionament a Sant Fruitós de Bages la segona edició del Mercat de Nadal, que enguany amplia la seva oferta de parades i estrena una pista de gel al seu entorn, a la zona del el Cobert de la Màquina de Batre, amb una vintena de parades d'estil nòrdic, i amb deu estands més ubicats a l’entorn de la plaça Onze de Setembre per fer créixer aquesta proposta nadalenca, amb productes d’artesania, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques per a tots els públics.

Els visitants al Mercat poden gaudir amb tota mena de propostes de grups musicals i d’entitats locals, així com amb la visita del Pare Nadal, del patge reial i també un tió popular. El mercat estarà obert avui dissabte, demà diumenge, i els dies 17 i 18 de desembre.

La gran novetat de l’edició del Mercat de Nadal 2022 és la instal·lació d’una pista de gel "Serendipity On Ice" per tal que petits i grans puguin gaudir d’aquesta proposta lúdica.

La pista estarà en funcionament des del 10 de desembre i fins al 22 de gener, el darrer dia de la Festa Major d'Hivern del municipi. La pista estarà oberta de dilluns a dijous, de 5 de la tarda a les 9 del vespre, i els divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius, de les 11 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre. Pel funcionament de la pista, s’utilitzarà aigua no tractada, és a dir aigua no potable no apta per al consum de boca.