El monòleg de Quim Masferrer i el castell de focs, actes destacats de la Festa d’Hivern de Sant Vicenç

El pregó institucional anirà a càrrec dels nens i nenes del Consell d’Infants de Sant Vicenç de Castellet

El correfoc infantil d'una edició passada de la Festa Major d'Hivern

El correfoc infantil d'una edició passada de la Festa Major d'Hivern / ARXIU

Redacció

Sant Vicenç de Castellet estrena divendres els actes de la Festa Major d’Hivern amb l’obertura de l’exposició "Sant Vicenç, al natural", a la Biblioteca. El municipi viurà quatre jornades d'activitats, entre les quals destaca el monòleg de l'actor Quim Masferrer, el castell de focs (que no es va poder fer a l'estiu per les restriccions pel risc d'incendi) i un acte ja consolidat d'aquestes dates com és el correfoc infantil. L’espectacle "Bona gent" que Masferrer portarà a l'escenari de la sala Cal Soler es podrà veure dissabte al vespre amb dues sessions, a les 5 i a 2/4 de 8 de la tarda, després que ja esgotés les entrades de la primera representació.

El muntatge "Bona gent" del popular comunicador es podrà veure dissabte a Cal Soler en doble sessió

Aquesta serà la primera vegada que es programa el castell de focs en el marc de la Festa Major d’Hivern i es podrà seguir des de l’espai 1 d’octubre diumenge al vespre. Pel que fa al correfoc infantil, "La Llegenda de Castellet", inclourà una mostra de foc més dinàmica en què el públic infantil podrà participar en la segona part de l’espectacle. El correfoc infantil tindrà lloc dissabte a la plaça Onze de Setembre, a partir de les 6 de la tarda, amb protagonisme per als nens i nenes de 6 a 12 anys i tot el bestiari de la festa.

Música i pregó institucional

El concert jove a Cal Soler divendres a la nit anirà a càrrec del grup Red Hot Chili Covers, La Tropical i la participació d’un DJ. Diumenge se celebrarà el pregó institucional, que aquest any estarà protagonitzat pels nens i nenes del Consell d’Infants de Sant Vicenç de Castellet, que des del curs passat treballen per fer aportacions a les polítiques de l’Ajuntament. El ball de Festa Major, amb l’orquestra La Montecarlo, serà l’altre reclam de la jornada de diumenge.

Els actes continuaran dilluns, dia festiu a la població, amb l’espectacle familiar del cicle Petit Ateneu "Desperta!" de la Cia. Jordi del Rio, que combina l’humor i la imaginació. El programa d’actes, que s’ha repartit a totes les cases del municipi, incorpora un 2x1 vàlid per assistir a aquest muntatge que vendrà les entrades a guixetes el mateix diumenge a un preu de tres euros. També es farà la presentació de la ruta Comerços a la Memòria i, a la tarda, l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell.