Sant Vicenç encarrila la redacció del projecte de la futura piscina coberta

El consistori seguirà la modalitat del concurs de propostes, i triarà la guanyadora a la primavera per poder iniciar les obres el proper mandat

Imatge de les actuals piscines de Sant Vicenç

Imatge de les actuals piscines de Sant Vicenç / AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ

Redacció

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat la licitació per a la redacció de l’avantprojecte, el projecte bàsic i d’execució de la nova piscina coberta municipal, les seves connexions amb el Pavelló i la urbanització de l’entorn del nou edifici. El consistori ha publicat les bases del concurs de projectes al perfil del contractant aquesta setmana i el termini per presentar les propostes tècniques acabarà el 15 de febrer amb un pressupost de 149.683 euros.

El concurs de projectes estableix una primera fase en què se seleccionaran un màxim de cinc projectes. El segon pas serà triar la millor proposta entre les cinc persones o empreses finalistes per part d’un jurat pluridisciplinari. El consistori vol tenir acabat el concurs a la primavera per afrontar l’execució de l’obra el proper mandat.

El projecte inclou la construcció d’una nova piscina coberta amb dos vasos al costat de l’actual pavelló esportiu, amb la voluntat d’optimitzar els recorreguts i minimitzar l’ocupació de nous espais. També disposarà d’una zona de grades, que ocuparia la part de la piscina més gran. A més, l’obra inclourà l’ampliació de les instal·lacions del gimnàs municipal amb una nova sala de musculació, i els vestidors. La piscina coberta amb els dos vasos permetrà fer compatibles les activitats de competició amb les de lleure i salut. Un cop fet, la idea és que aquest espai faci de punt de trobada i distribució cap als diferents equipaments esportius que hi ha en aquesta zona del poble com el pavelló, la piscina o les pistes d’hoquei

Els treballs tindrien un pressupost que ronda els 3,5 milions d’euros, que es finançarien amb ajuts de la Diputació de Barcelona i recursos propis de l’Ajuntament.