Navàs acull la segona edició de la Festa Major Alternativa Feminista

L’Ateneu Popular La Feixa organitza quatre dies d’activitats amb xerrades, espectacles i concerts

Una de les actuacions de la primera edició de la festa, el febrer del 2020

Una de les actuacions de la primera edició de la festa, el febrer del 2020 / Arxiu/La Feixa

Redacció

Navàs acull, des d’aquest divendres i fins dilluns vinent, la segona edició de la Festa Major Alternativa Feminista. La celebració, organitzada per l’Ateneu Popular La Feixa amb la col·laboració de l’Ajuntament, comptarà amb xerrades, espectacles i concerts.

La Feixa de Navàs recupera aquest cap de setmana la Festa Major Alternativa Feminista, que va celebrar la seva primera edició ara fa tres anys, just abans de la pandèmia. Els actes arrenquen aquest divendres amb un Tupper Sex, sopar de pintxos i música amb PD Pussy’s. Dissabte al matí, es farà una xerrada sobre dones i drets laborals i una altra sobre prostitució. Tot seguit, hi haurà una assemblea oberta pel 8M, dinar amb paella vegana i bingo musical, a la plaça de l’Església. Al vespre, es farà un espectacle de foc amb les Bruixes del Nord, a la plaça de l’Ajuntament, i una festa al pavelló blau amb les actuacions de Yule, DJ Sharin Skank i DJ Duna.

Diumenge sortiran al carrer les figures femenines de la cultura popular navassenca i hi haurà una cercavila amb les bastoneres, nans, gegantes i l'òliba, amb l'acompanyament musical de la xaranga Urband, que acabarà a la Plaça de l'Església amb un vermut musical. Els actes es clouran el dilluns al vespre amb la projecció del film Persepolis, a l’ateneu. A més, durant tots els dies, a la Feixa, es podrà visitar una exposició d’art de les artistes navassenques Sara Casellas, Sara Nicolás i Marta Obradors.