Junts per Sant Fruitós presenta Felip Echarri com a candidat a l’alcaldia

El cap de llista és actualment primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Educació i Noves Tecnologies

Felip Echarri, candidat de Junts per Sant Fruitós

Felip Echarri, candidat de Junts per Sant Fruitós / JUNTS PER SANT FRUITÓS

David Bricollé

David Bricollé

Felip Echarri, actual regidor de govern a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per Junts, serà qui encapçalarà la llista d’aquesta formació a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Després del procés d’elecció interna, el partit ha ratificat la candidatura de actualment és primer tinent d’alcalde del consistori, on forma part del govern que integren aquesta formació amb ERC (que té l’alcaldia) i el PSC.

Felip Echarri ha estat al capdavant de les regidories de Promoció Econòmica, Educació i Noves Tecnologies des que es va formar l’executiu tripartit, el juny del 2020, després de presentar una moció de censura al govern de Gent fent Poble. Des d’aquestes regidories ha treballat per impulsar nous projectes destacats en els tres àmbits.

A més, l’ara cap de llista va haver d’agafar les regnes del grup municipal pocs dies després del canvi de govern al consistori, ja que el juliol del 2020 va morir Vicenç Llorens, qui havia estat l’alcaldable de Junts als comicis del 2019, i que fins a aquell moment havia exercit de cap de la formació.

Echarri, de 53 anys és mestre d’educació primària i ha desenvolupat la seva activitat professional com a professor a Sant Fruitós i s’ha especialitzat en tecnologia educativa liderant projectes innovadors en aquest àmbit tant a Catalunya com a la resta de l’Estat. El seu caràcter emprenedor l’ha portat també a iniciar projectes empresarials en els àmbits educatius i tecnològics. En el vessant cultural i social ha participat i col·laborat amb associacions del municipi i AFA’S.

A Sant Fruitós ja està confirmat fins ara que l’actual alcaldessa, Àdria Mazcuñan, optarà a la reelecció ja que ja va anunciar mesos enrere que tornarà a encapçalar la llista d’ERC. També Gent fent Poble repetirà amb Joan Carles Batanés, que ja ho ha estat en tres ocasions anteriors i ha sigut alcalde del 2011 fins al juny del 2020. El PSC presenta una cara nova al capdavant de la llista, Albert Bosch, que anava de número 4 a la del 2019 i que agafa el relleu de Cristina Múrcia. I fa pocs dies s’ha donat a conèixer una nova candidatura, la de Som Sant Fruitós, associada al PdeCAT, que liderà Xus Domene.