Vox es presenta a Manresa i Sant Vicenç de Castellet. El partit d'extrema dreta era una de les últimes incògnites per resoldre a la capital del Bages de cara a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig.

El president de Vox Barcelona i portaveu al Parlament, Joan Garriga, serà a Manresa aquest dissabte per anunciar els noms dels membres de les candidatures a Manresa i Sant Vicenç i els principals punts del programa electoral. L'acte informatiu tindrà lloc a 2/4 d'1 del migdia a la plaça de Crist Rei.

Fa quatre anys, Vox va obtenir 429 vots a Manresa. En aquelles eleccions municipals, les del 2019, la llista de la formació va estar encapçalada per Inmaculada Cervilla Galera.

Amb la candidata que es presentarà demà ja seran deu les candidatures a Manresa, amb Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (Junts), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Anna Querol (Comuns), Joan Vilà (Impulsem Manresa), Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (Front Nacional de Catalunya).