Vox es presenta a Manresa i a Sant Vicenç de Castellet

L'extrema dreta anunciarà les seves candidates per a les eleccions municipals en un acte a la plaça de Crist Rei aquest dissabte

El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, en una imatge d'arxiu / Mariona Puig

Redacció

Vox es presenta a Manresa i Sant Vicenç de Castellet. El partit d'extrema dreta era una de les últimes incògnites per resoldre a la capital del Bages de cara a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig.

El president de Vox Barcelona i portaveu al Parlament, Joan Garriga, serà a Manresa aquest dissabte per anunciar els noms dels membres de les candidatures a Manresa i Sant Vicenç i els principals punts del programa electoral. L'acte informatiu tindrà lloc a 2/4 d'1 del migdia a la plaça de Crist Rei.

Fa quatre anys, Vox va obtenir 429 vots a Manresa. En aquelles eleccions municipals, les del 2019, la llista de la formació va estar encapçalada per Inmaculada Cervilla Galera.

Amb la candidata que es presentarà demà ja seran deu les candidatures a Manresa, amb Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (Junts), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Anna Querol (Comuns), Joan Vilà (Impulsem Manresa), Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (Front Nacional de Catalunya).