Josep Francesc Bonfil serà el candidat de Junts a l’alcaldia de Cardona

La formació comença una nova etapa amb una llista renovada i amb la voluntat de «revitalitzar el potencial que té el municipi»

Josep Francesc Bonfil és el candidat de Junts a l'alcaldia de Cardona

Josep Francesc Bonfil és el candidat de Junts a l'alcaldia de Cardona / Junts per Cardona

Redacció

Josep Francesc Bonfil Pujol, de 25 anys i nascut al barri de La Coromina, encapçalarà la candidatura de Junts per Cardona a les eleccions municipals del proper mes de maig. Amb l’eslògan «El Nou Capítol», la candidatura es presenta «com una alternativa decidida a treballar pel progrés de Cardona», amb l’objectiu de superar els reptes actuals en matèria d’habitatge, turisme i per donar un fort impuls al teixit comercial i empresarial local.

El candidat, que aposta per la renovació política, ha posat de manifest el seu compromís amb la ciutadania de Cardona i ha afirmat que «volem ser la veu del canvi, treballar de manera incansable per garantir un futur millor per a Cardona, on tothom pugui veure reflectides les seves necessitats i aspiracions». Bonfil Pujol ha destacat la importància de la participació ciutadana i d’entitats en la presa de decisions, així com l’aposta per la sostenibilitat i el suport a les empreses locals.

En les pròximes setmanes, Junts per Cardona anunciarà la resta de membres de la llista i les propostes concretes que conformaran el seu programa electoral, amb una especial atenció a les polítiques d'habitatge, turisme i comerç.