Esport, música, humor i màgia centraran la Festa Major de les Brucardes, a Sant Fruitós

El programa arrencarà aquest divendres amb activitats que s'allargaran durant tres dies

Festa Major de les Brucardes en una de les anteriors edicions

Festa Major de les Brucardes en una de les anteriors edicions / ARXIU | JAUME GRANDIA

Redacció

La urbanització de les Brucardes, a Sant Fruitós de Bages, donarà aquest divendres el tret de sortida a la seva festa major, en què les activitats esportives, les remullades a la piscina, i la música tindran un paper protagonista, però també inclourà espectacles de màgia i humor com a reclams.

El programa, que s'allargarà fins diumenge, arrencarà aquest divendres amb un vespre dedicat al pàdel, a les instal·lacions de la urbanització, a partir de les 8, i a continuació es podrà gaudir d'un bany a la piscina amenitzat amb la música de DJ Funkey. L'endemà, la jornada diürna també es dedicarà a l'esport, amb propostes pensades per a tots els públics. A les 9 del matí es disputarà un partit de futbol de pares i fills al camp d'esports municipal, i paral·lelament, a 2/4 de 10, hi haurà una activitat de ioga al recinte esportiu de la urbanització. La matinal continuarà amb un esmorzar popular a la Caseta i s'oferirà una sessió d'aquagym, a les mateixes instal·lacions, a partir de les 11 del matí.

A més, durant el dissabte, des de les 11 del matí i fins a les 6 de la tarda a les piscines hi haurà instal·lats inflables, tant dins com fora de l'aigua. A partir de les 5 de la tarda els nens i nenes podran aprendre a jugar a pàdel i qui ho vulgui també podrà practicar zumba, en aquest cas a partir de 2/4 de 7. De cara al vespre, hi ha previst un sopar a la fresca amb una sobretaula amenitzada pel monologuista Miguel Espejo. I per acabar la jornada, música amb Els Bingueros.

Finalment, el diumenge començarà amb la tradicional missa, a les 12 del migdia a l'ermita de Sant Sebastià, amb vermut que s'oferirà en acabat, previ a l'arrossada popular que tindrà lloc a les 2 del migdia. A la tarda hi ha programat un espectacle de màgia i un concert amb Judit Vila, mentre que DJ Funkey serà qui clourà la festa major 2023.

La festa major al barri és organitzada per l'associació de veïns de Les Brucardes i compta amb el suport de l'Ajuntament.