Artés perd Manel Parreño, exregidor de CiU durant vuit anys

Membre del consistori del 2011 al 2019, va ser president del FC Artés i l'impulsor de la gespa al camp de futbol del municipi

Parreño (al mig a la foto), en una reunió

Parreño (al mig a la foto), en una reunió / Arxiu Particular

Redacció

Artés ha perdut l'exregidor Manel Parreño Jiménez, que va estar al consistori entre els anys 2011 i 2019 i que ha mort per culpa d’una malaltia als 59 anys. Parreño, que va estar vinculat molts anys a Unió Democràtica de Catalunya, va ser un dels impulsors de Demòcrates de Catalunya al Bages i va ser portaveu comarcal de la formació, a més de ser president del FC Artés i membre actiu de Càritas, on va ser responsable de la part dels aliments. El 2019 ja no es va tornar a presentar als comicis.

Malgrat estar a l’oposició durant els vuit anys que va estar al consistori, Parreño va ser una persona propositiva i constructiva, i aquells qui el coneixien en destaquen la seva forma de ser, evitant la confrontació i buscant sempre l’harmonia, i la seva gran qualitat humana, sempre buscant el millor per la gent. Era una persona molt estimada per les entitats d’Artés. Com a president del FC Artés, va ser un dels principals artífexs de la instal·lació de gespa artificial al Camp de Futbol, i apostar pel futbol femení al municipi, creant nous equips. Sota la seva presidència, l’any 2009 es va fer la primera edició del Campus d’Estiu de futbol. 

La cerimònia se celebrarà a la Parròquia de Santa Maria d’Artés aquest diumenge a les nou del matí. La vetlla serà aquest divendres fins a les nou del vespre, i dissabte, de nou del matí a una del migdia i de les cinc de la tarda a les nou del vespre, al Tanatori Mémora Artés.