Súria celebra els darrers actes que tanquen la festa major d'enguany

Els torneigs d'escacs de Súria i el sorteig del Santòfol han posat el punt i final al programa festiu

Redacció

Més de vuitanta escaquistes de totes les edats van participar en el 3r Torneig d’Escacs Actius Memorial Joaquim Català i en el 1r Torneig d’Escacs Festa Major de Súria. Les dues competicions van tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort. Els dos torneigs van ser organitzats pel Club d’Escacs Súria i per l’Ajuntament. 

El 3r Torneig d’Escacs Actius Memorial Joaquim Català, vàlid per a l’ELO de Catalunya, s’adreçava a escaquistes federats i federades. El 1r Torneig d’Escacs Festa Major era ofert a tota mena de persones afeccionades.

El lliurament de guardons va anar a càrrec de la regidora d’Esports i Festes, Alba Martínez, i de responsables del Club d’Escacs Súria.

Sorteig del Santòfol 2023

Després de la celebració dels dos torneigs d’escacs, el Pavelló Municipal d’Esports va acollir el sorteig del Santòfol 2023 entre les butlletes que van completar el nombre mínim de segells dels establiments participants en l’edició d’enguany.

En total, van ser sortejats dos sopars i dos lots de productes. La direcció del sorteig també va ser a càrrec de la regidora d’Esports i Festes, Alba Martínez.

Amb la celebració dels dos torneigs d’escacs i del sorteig del Santòfol, acaben els actes vinculats a la Festa Major 2023, que va tenir els seus dies centrals entre el 10 i el 18 de juliol.