Entrevista | Antoni Calveras. Regidor d’esports de Sant Vicenç de Castellet

«Tenir dos preus podria ser una opció vàlida per a Sant Vicenç»

Calveras explica que no es té en compte si la persona està o no empadronada a l’hora de cobrar els abonaments

Antoni Calveras

Antoni Calveras / ARXIU/ DIBA

H.C.A. Manresa

Al municipi bagenc de Sant Vicenç de Castellet els preus dels abonaments de la piscina no tenen en compte si la persona està o no empadronada al poble, i el mateix passa amb els tiquets que donen accés a l’equipament municipal durant un dia.

Ve molta gent de fora a refrescar-se a Sant Vicenç?

Déu n’hi do, però em sembla que la majoria d’usuaris són de Sant Vicenç, sí que hi ha un volum important de gent de fora. Penso que és perquè és un poble que està molt ben comunicat perquè tenim estació de Renfe i FGC. A part, hi ha diferents espais i és un equipament atractiu perquè hi ha piscines grans i petites i això genera un entorn agradable per a les famílies.

S’han plantejat fer una bonificació per a la gent que viu al poble?

Sabem que hi ha municipis de la comarca que ho fan així. Ho hem de valorar al setembre quan acabi la temporada perquè les ordenançes municipals s’han de tenir a l’octubre perquè puguin estar aprovades el gener de l’any següent perquè es puguin aplicar al llarg de tot l’any. Em sembla que és un tema que cal estudiar i també cal tenir en compte l’opinió dels ciutadans i veure la viabilitat econòmica. Nosaltres tenim bonificacions per altres temes com les famílies monoparentals, nombroses o les persones amb discapacitats.

Considera que aquest model seria una bona opció per Sant Vicenç?

Considero que tenir dos preus fa de filtre a l’hora de vendre entrades per a la piscina. Pot ser una opció vàlida per a Sant Vicenç, hem d’estudiar quina cabuda té aquesta pràctica en la legislació vigent.

Han rebut queixes pel fet que la gent de fora del poble pagui el mateix que els residents?

La veritat és que no masses. Ens arriba alguna queixa informal, però no provoca un descontentament general.

Subscriu-te per seguir llegint