Cardona celebra la setmana de la gent gran amb activitats culturals i festives

Els actes, que tindran lloc del 25 de setembre a l’1 d’octubre, inclouen una Jornada de Convivència

La setmana de la gent gran de Cardona arrenca dilluns vinent

La setmana de la gent gran de Cardona arrenca dilluns vinent / Arxiu/Aj.Cardona

Redacció

L’Ajuntament de Cardona, de la mà de la regidoria de Drets Socials, organitza la setmana de la gent gran, del 25 de setembre a l’1 d’octubre, a partir de diverses propostes que han sorgit i s’han treballat al Consell Municipal de la Gent Gran. La setmana té com a eix central la cultura i un seguit de propostes festives que tindran lloc a diversos indrets del municipi.

Enguany s’ha volgut donar un gir al nom de la setmana i passarà a anomenar-se «La Festa Gran», que es dedica a la gent gran del municipi. Una de les altres novetats és la Jornada de Convivència, una mostra d’entitats socials i de gent gran, cultural i artística que es durà a terme dissabte 30 de setembre a la plaça del Comte Guifré El Pilós (plaça de la Biblioteca). La jornada finalitzarà amb un espectacle a càrrec de La Faràndula i hi haurà servei de barra a càrrec de la Residència Sant Jaume.

Durant aquells dies es vendran tiquets-sopar a un preu reduït de 5 euros: dimarts 26 i dijous 28 al Casal Cívic (de 10:15 h a 12:30 h, i de 18 h a 19 h) o durant qualsevol activitat de la setmana.La setmana es clourà el diumenge 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, quan es farà un Ball de Festa amb el solsoní Marc Anglarill a la plaça Guifré El Pilós, a les sis de la tarda.

La visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, prevista pel 25 de setembre, requereix inscripció prèvia i les persones que no tenen mitjà de transport i vulguin assistir a algun dels actes ho poden comunicar a Serveis socials, de dilluns a divendres de 9h a 13h, trucant al telèfon 938692147 o a la Botiga de la Coro (La Coromina), especificant el nom, telèfon i l’acte al que volen assistir.