Maria Alba Garcia relleva l’històric dirigent socialista de Navàs Josep Maria Santiveri

El regidor ha renunciat al càrrec després de més de 30 anys com a regidor

Maria Alba Garcia prenent posessió del càrrec de regidora

Maria Alba Garcia prenent posessió del càrrec de regidora / Ajuntament de Navàs

Redacció

Relleu al grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Navàs. Maria Alba Garcia és la nova regidora de la formació, que és a l’oposició, en substitució de l’històric Josep Maria Santiveri, que va presentar la seva renúncia al càrrec «per jubilació» després de més de 30 anys com a regidor del consistori navassenc en diferents etapes.

Maria Alba Garcia, que anava de número cinc a les llistes socialistes de les passades eleccions municipals del mes de maig, va prendre possessió del càrrec en el darrer ple municipal com regidora de l’oposició, on comparteix grup municipal amb Marcel Sibila, ja que el PSC té dos representants al consistori. La nova regidora ocupa el lloc de Josep Maria Santiveri que havia encapçalat la formació en els dos darrers mandats i que sumava una llarga trajectòria com a regidor, tant a l’oposició com al govern. La legislatura del 2007 al 2011, va formar part de l’equip de govern de CiU i PSC, on va ser regidor d’Urbanisme, Obres, Serveis, Personal i Festes.

Ara jubilat, Santiveri, que compta també amb una llarga experiència en els àmbits cívics i sindicals, va presentar la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament el setembre passat després de més de tres dècades.