Eulàlia Sardà relleva Toni Massegú a la presidència de Junts al Bages

La candidatura de la santvicentina era l'única que es presentava, i ha tingut el suport unànime de la militància

Eulàlia Sardà

Eulàlia Sardà / ARXIU | JORDI RUBINART

Redacció

La regidora de Benestar Social, Gent Gran i Medi ambient, i segona tinent d'alcalde a l'Ajuntamnet de Sant Vicenç de Castellet, Eulàlia Sardà, ha estat escollida nova presidenta de Junts al Bages, en substitució de Toni Massegú, que ha deixat la direcció per motius professionals.

Els afiliats del partit a la comarca han pogut votar telemàticament del 27 al 29 de novembre, i han validat per unanimitat la candidatura de Sardà, l'única que es presentava per renovar l’anterior, tal com marcaven els estatuts del partit. D'aquesta manera, Sardà es converteix en la presidenta de Junts, després d'haver-ne estat la responsable de política municipal.

Amb el nou nomenament, Sardà assegura que liderarà el partit "per treballar al servei de la comarca i encarar els reptes que Junts i el Bages tenen. Som un partit jove que amb poc temps ha aconseguit tenir un pes polític i municipal important a la comarca", i és per això que la nova cap comarcal s'ha marcat com a prioritats "consolidar i fer créixer Junts a la comarca i donar el màxim suport als més de 60 electes que ja té el partit després de les municipals del maig, per fer una bona acció tant de govern com d’oposició als 24 municipis on ja hi tenen regidors".

La nova executiva, amb la presidenta al capdavant també la formaran Eduard Mata, actual vicepresident segon i conseller de turisme del Consell Comarcal i regidor a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada com a Responsable d’organització; Mònica Castro, de Navarcles i consellera nacional de Junts, com a responsable de política municipal; Andreu Torres, cap de llista i regidor de Junts a Navàs, com a responsable de persones afiliades; i l’alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Dani Màuriz, com a responsable de comunicació.

El pròxim 20 de desembre i ja amb la nova executiva, Junts Bages convocarà una assamblea presencial d’ afiliats, on s’espera poder comptar amb la presència del Secretari d’organització del partit, David Torrents, i de l’adjunt al Secretari General i Responsable de política municipal, David Saldoni.