Sant Joan encén l’arbre i les llums de Nadal amb un acte central, aquest divendres

L'estrena es durà a terme a la plaça Major, que es convertirà en el tret de sortida a les festes

Encensa de l'arbre de Nadal de Sant Joan, l'any passat

Encensa de l'arbre de Nadal de Sant Joan, l'any passat / ARXIU/AJUNTAMENT DE SANT JOAN

Redacció

Sant Joan de Vilatorrada obrirà oficialment les festes de Nadal aquest divendres, 1 de desembre, a les 8 del vespre amb l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal del municipi. Es farà amb un espectacle pensat per als infants, amb l’animador Jordi Callau al capdavant i amb la col·laboració un any més de l’Associació Cavalcada de Reis. L’acte es durà a terme a la plaça Major, on se situa des de fa tres anys l’arbre de Nadal de Sant Joan de Vilatorrada.

L’Ajuntament i l’animador Jordi Callau han demanat a través de les seves xarxes socials que tothom qui vagi a la plaça aquest divendres porti un globus blanc «per poder encendre la llum de l’arbre de Nadal».

L’alcalde santjoanenc, Jordi Solernou, destaca que Nadal «és l’època més màgica de l’any i ens esforcem any rere any en què el poble pugui viure-la amb la màxima il·lusió possible». A més, afirma que l’acte d’encesa de l’arbre «ja s’ha convertit en una tradició a Sant Joan». També subratlla que aquestes dates suposen «un impuls per al comerç en una de les èpoques en les quals més consumim».