Commoció per la mort sobtada del regidor de Fonollosa Marc Sivillà als 44 anys

El decés ha estat aquest diumenge a la matinada per causes que es desconeixen

L'alcalde del municipi bagenc, Eloi Hernàndez, ha declarat tres dies de dol

La cerimònia de comiat tindrà lloc dimecres a les 12 del migdia al tanatori Memora

Marc Sivillà Salvans

Marc Sivillà Salvans / Ajuntament de Fonollosa

Gemma Camps

Gemma Camps

El regidor de Cultura i d'Esport de Fonollosa Marc Sivillà i Salvans (Manresa, 21 d'agost de 1979) ha mort aquest diumenge a la matinada de forma sobtada a l'edat de 44 anys. El decés ha causat commoció a l'Ajuntament. L'alcalde del municipi, Eloi Hernàndez, que ha declarat tres dies de dol a partir de demà, ha explicat a Regió7 que ha estat una mort totalment inesperada perquè era una persona saludable i que "li estan fent l'autòpsia per buscar l'explicació". L’alcalde ha decretat tres dies de dol oficial al municipi, de dilluns 11 a dimecres 13 de desembre, durant els quals quedaran anul·lades totes les activitats i actes organitzats pel consistori". La cerimònia de comiat tindrà lloc dimecres a les 12 del migdia al tanatori Memora de Manresa.

Encara aclaparat per la notícia, ha recordat que Sivillà va entrar a l'Ajuntament el juny passat i que era una persona "amb molta empenta, energia i una positivisme brutals que just començava a engegar un munt de projectes de cultura i d'esport que l'havien portat a establir molt contacte amb les entitats". Hi ha afegit el seu "bon tracte i sontonia amb la gent", un dels motius pels quals "encaixava molt bé en matèries tan importants, per a les quals calia una persona de primera línia i amb nivell".

Nascut a Manresa, el finat, que combinava la feina de regidor a Fonollosa amb la de controller en una indústria de Santpedor, deixa esposa i una filla petita.

Era una persona aficionada a l’esport, a la música, als animals, i a gaudir de la natura i de la vida amb la família. Feia deu anys que vivia a Canet de Fals, tot i que ja hi havia estat des de ben petit perquè els seus avis hi van fer una casa els anys 70 i ell hi anava a passar els estius, els nadals i els caps de setmana.

Sivillà va entrar a l'Ajuntament amb Sumem per Canet, Fals, Camps i Fonollosa (ERC).

"Vital i positiu"

El consistori ha fet públic un comunicat en el qual el recorda com "una persona entusiasta i treballadora, que des del passat mes de juny havia assumit les regidories de Cultura i d'Esports amb el seu caràcter vital i positiu. Ens deixa massa aviat. Tota la corporació municipal volem traslladar el nostre profund sentiment a tota la seva família, amistats i, en especial, a les seves estimades Judit i Ona.