Súria intervindrà en un talús del carrer Pirineu per garantir-ne l’estabilitat

L’actuació s’aprofitarà per fer una nova vorera que millori l’accessibilitat al barri de Bellavista

El talús es troba situat en un tram de la carretera B-423

El talús es troba situat en un tram de la carretera B-423 / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

Súria posarà en marxa aquest pròxim dilluns, 8 de gener, una intervenció al talús que hi ha situat al tram inferior del carrer Pirineu. Es tracta d’una intervenció per garantir-ne l’estabilització. Alhora, l’actuació també s’ha planificat perquè suposi una millora de les condicions d’accessibilitat per als vianants en aquest sector del nucli urbà, el barri de Bellavista, amb la construcció d’una nova vorera.

L’objectiu principal del projecte és resoldre els problemes que genera l’estat actual del talús, amb petits despreniments, i estabilitzar les zones malmeses que han quedat descalçades.

El talús està situat al llarg d’un tram de la carretera B-423, que va de Súria cap al nucli de Castelladral, la titularitat de la qual correspon a la Diputació. Segons han informat fonts municipals, el desenvolupament d’aquesta actuació donarà lloc a afectacions puntuals de mobilitat de vehicles que seran senyalitzades quan es produeixin.

L’execució de les obres tindrà una durada aproximada de tres mesos. El pressupost de les obres és de 334.700,44 euros, IVA inclòs. Aquesta quantitat serà aportada per la Diputació de Barcelona (55%) i l’Ajuntament de Súria (45%).